• Home

Ons 'nieuwe' verenigingshuis nu officieel geopend

Op zaterdag 12 november was de officiële opening van ons verenigingshuis aan de Zesstedenweg 227 in Grootebroek. Voor het publiek zal het pand vanaf 3 december voortaan elke eerste zaterdag van de maand van tien tot twaalf uur geopend zijn. Zowel het huis als de schuur zijn dan open. Iedereen kan naar hartenlust rondkijken, bladeren in archiefstukken en vragen stellen.

Lees meer

Help ons mee met het opzetten van onze beeldbank

Ben je geïnteresseerd in de historie van Stede Broec, vind je het leuk om met oud beeldmateriaal te werken en ben je ook nog redelijk handig met laptop of pc? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Lees meer

HV Oud Stede Broec ontvangt nieuwe burgemeester Hoorn

Voor het inwerkprogramma van de nieuwe Hoornse burgemeester is het goed om te weten wat er in de regio speelt en te zien is. Daarom hebben de burgemeesters van de Westfriese gemeenten Jan Nieuwenburg uitgenodigd om langs te komen in hun gemeente. Woensdagmiddag 28 september was het de beurt aan Stede Broec om de burgemeester rond te leiden.

Lees meer

Geschiedenis van Stede Broec

Geschiedenis van Stede Broec

Samengesteld uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek wordt de naam Broek al in de 7e eeuw genoemd in oude boeken...

G08 onderkomen obs

Adres

Pand vereniging:

Zesstedenweg 227
1613 JE te Grootbroek

Postadres

Gerard Poelwijk
Zuiderdijk 3
1611 MC Bovenkarspel

Telefoon - Email

Social